Bulldogs ydmyger Aalborg med 9-2-afklapsning

Aalborg Pirates kom overraskende foran, men endte med at tabe stort ude mod Odense Bulldogs i Metal Ligaen.

Aalborgs ishockeyherrer har haft en hård sæson med masser af skuffelser og nederlag i Metal Ligaen, og mandag aften kom det 17. af slagsen.

Odense Bulldogs vandt med de ydmygende cifre 9-2 på en aften, hvor Aalborg Pirates ellers kom godt fra start og bragte sig foran 1-0 i starten af anden periode.

Nordjydernes Lars Lundin sørgede for kampens indledende scoring, men allerede 43 sekunder senere udlignede Odenses Ryan McDonough til 1-1.

Søren Pedersen og Ramus Bjerrum bragte Odense i spidsen med 3-1 i midten af anden periode.

I en vanvittig tredje periode gik det helt galt for nordjydernes defensiv, og Odense scorede nærmest efter behag. Tredje periode endte isoleret set med tenniscifre og hele 6-1 til fynboerne.

Kun Sebastian Ehlers sørgede med en nordjysk reducering for lidt afveksling i den meget ensidige forestilling, der mindede mere om en mandagstræning end en elitekamp i den bedste danske ishockeyrække.

Ryan McDonough sluttede med sit andet mål i kampen Aalborg-ydmygelsen af med scoringen til 9-2 blot 15 sekunder før tid.

Odense har med sejren 34 point efter 21 kampe, mens Aalborg fortsat roder rundt i bunden af rækken med blot 13 point. Aalborg har nu tabt 17 ud af de første 21 ligakampe.