I det fynske folks tjeneste

Chefskifte på fynsk robotvirksomhed

Thomas Visti slipper roret hos Mobile Industrial Robots og overdrager jobbet til den nuværende tekniske direktør.

Den afgående chef Thomas Visti overdrager symbolsk førerjakken til Søren E. Nielsen, der den 1. august overtager ledelsen af Mobile Industrial Robots. Foto: Pr-foto Mir

Chefskiftet kommer efter ønske fra Thomas Visti , som har nye planer for sin karriere.

Elektronikkoncernen Teradyne har fra 1. august 2020 udnævnt Søren E. Nielsen som øverste ansvarlige i Mobile Industrial Robots.

Søren E. Nielsen kender virksomheden godt. Han har siden januar 2018 være CTO, teknisk direktør, på MiR. Selv om det er et turbulent tidspunkt at overtage ledelsen på, ser Søren E. Nielsen lyst på fremtiden.

- På trods af den nuværende situation har MiR vækstet i 2020. Vi har ikke trådt på bremsen, så det gør os relativt stærkere end de øvrige aktører på markedet. Vores produkt hjælper den globale industri, sundhedssektoren og logistikbranchen med at indhente det tabte ved at blive mere effektive med fleksible robotter, siger Søren E. Nielsen i en pressemeddelelse.

Søren E. Nielsen er oprindelig er uddannet maskiningeniør suppleret med en lederuddannelse ved McKinsey & Company.

Læs også Robotter ramt forskelligt af coronakrise: MIR ramt - Blue Ocean blomstrer

Hvad Thomas Visti vil kaste sig ud i, vil han først fortælle mere om, når han med udgangen af juli 2020 forlader MiR. Robotvirksomheden har været en stor del af hans liv siden 2014, og i den periode er den vokset fra tre til 220 ansatte.