I det fynske folks tjeneste

Dagens Fantastiske Fællesskab: Festlige fans

Odense Bulldogs Support er navnet på en gruppe mennesker med én stor fælles interesse: Fynsk ishockey. Nu er de med i Fantastiske Fællesskaber.

Der er jubel på lægterne, når Odense Bulldogs scorer. Foto: Privat

Sådan her beskriver Odense Bulldogs Support sig selv i deres indstilling:

Vi samler fansene som holder Odense Bulldogs. Laver events for vores fans.

Vi arrangerer busture til udebaneturene, laver spiller og fan events. Har fællesspisning en gang om måneden i vores klubhus. Holder storskærms event når der er kampe i tv'et.

Hvorfor skal I vinde prisen?

Vi står sammen i denne sværre tid for ishockey i Odense, og vi holder et godt fællesskab og sammenhold på tribunen og i vores klubhus.

Læs også Dagens Fantastiske Fællesskab: Vennerne bakker op om Kim

Hvad skal prisen bruges til, hvis I vinder?

Vi vil lave flere events og arrangementer for vores fans, og så skal vi også have renoveret lidt i og omkring vores klubhus.

Besøg Odense Bulldogs Support på deres hjemmeside og Facebook.

FAKTA

58 fantastiske fynske fællesskaber meldte sig til konkurrencen Fantastiske Fællesskaber. Her på siden præsenterer vi løbende de mange fællesskaber.

 

Den 4. november offentliggør vi de fem fællesskaber, som en jury har valgt at nominere. Samme dag åbner afstemningen, hvor alle fynboer inviteres til at stemme på deres favorit. Vinderen med flest stemmer modtager 100.000 kroner.

 

Fantastiske Fællesskaber er skabt i samarbejde mellem TV 2 Regionerne, Lokale og Anlægsfonden, Tuborgfondet og Made By Us. Læs mere her.