I det fynske folks tjeneste

Danmarks sødeste hunde

550 hunde og cirka 2000 mennesker deltog i konkurrencen om den sødeste hund, da Dyrenes Beskyttelse inviterede glade hundeejere til konkurrence i Odense.

Våde hundeøjne og bløde ører konkurrerer om at blive Danmarks Sødeste Hund.

-Vi føler, at budskabet om det gode hundeliv, som var vores indgang til eventen, er kommet rigtig godt igennem. Budskabet er jo netop, at en sød hund er en hund, som får lov at være hund og som er tryg og glad både sammen med andre hunde og mange typer mennesker, siger informationschef hos Dyrenes Beskyttelse, Gitte Staffeldt.

-Det var været helt fantastisk at se alle de mange, mange forskellige hunde, som har været med. Vi har fornemmet en god stemning på hele turen, hvor alle de mange hundeejere har haft mulighed for at dyrke deres store interesse for netop dét at have hund, siger pressechef for bladet Vi med Hund, Signe Sehested Lund.

Det er første gang konkurrencen er blevet afholdt, og både hos Livsstilsmagasinet Vi med Hund og Dyrenes Beskyttelse er man utrolig glade for, at så mange mennesker har taget imod opfordringen og mødt op til et par hyggelige uformelle timer i hundens tegn i de fem byer, som konkurrencen har været igennem.

Vil du stemme med om, hvem der skal være Danmarks sødeste hund, så klik ind på hjemmesiden her.