I det fynske folks tjeneste

Danskerbrag: Enock møder knockout-københavner

Den fynske bokser Enock M. Poulsen skal i ringen til december, når han skal bokse sin anden professionelle kamp.

Den første professionelle kamp var en overbevisende affære, da Enock M. Poulsen gjorde den georgiske bokser Kakha Avetisiani til statist. Det var ellers en rutineret herre, der har 84 kampe mod Enock M. Poulsens dengang nul professionelle kampe.

Dommerstemmerne lød 3-0 i fynboens favør efter en overbevisende omgang boksning. Og det har altså medført, at fynboen får chancen for at præstere på den store scene igen, når han skal i ringen til et stævne i Aarhus den 3. december. Modstanderen er en anden dansker, der på grund af afbud ikke blev fynboens første modstander. 

- Der bliver fuld smæk for skillingerne, når Danish Fight Night lørdag den 3. december rammer Århus og Ceres Park Hal 1. Mogens Palle og Brian Nielsen kan nemlig glæde bokse-publikummet med, at danskerbraget mellem Osama Hadifi og Enock M. Poulsen er på plakaten, skriver Danish Fight Night.com på sin facebookside.

Modstanderen i denne omgang er danskeren Osama Hadifi, der er berygtet for sine mange knockouts. Københavneren har vundet alle sine elleve sejre på knockout.

- En af de i alt 12 sportslige perler ved stævnet i Århus er "Danskerbraget", nemlig den med spænding imødesete "Vind eller Forsvind" kamp mellem "amatøren" Enock M. Poulsen, dansk og nordisk mester - og den professionelle Osana Hadifi, skriver Danish Fight Night.com på sin facebookside.

I følge den fynske boksers modstander, så bliver der ikke lagt fingre imellem, når de mødes i Aarhus.

- Jeg vil vise Enock, at en flot amatørkarriere ikke tæller så meget i en professionel ring. Han skal mærke forskellen, og jeg er sikker på, jeg stopper ham, udtaler Osama Hadifi på Danish Fignt Nights facebookside.

Enock M. Poulsen virker dog ikke skræmt over Osama Hadifis udlæg.

- Lad os håbe, der ikke kommer et afbud en uge før kampen igen! Sæt kryds i kalenderen, skriver Enock M. Poulsen på sin facebook.

Der var plads til store smil sidst Enock M. Poulsen havde været i ringen.

00:59

Enock M. Poulsen vinder over georgisk bokser

Luk video