I det fynske folks tjeneste

"Det skal nok gå alligevel, som Poul Schlüter engang sagde"

Det odenseanske byrådsmedlem Kristian Guldfeldt (C) var i studiet i anledning af Det Konservative Folkepartis 100 års fødselsdag.

00:19

Kristian Guldfeldt vil sætte Det Konservative Folkeparti på landkortet igen ved at føre en traditionel konservativ politik, hvor skattestop er en kerneværdi.

Det Konservative Folkeparti fylder i dag 100 år. Siden Poul Schlüter-æraen i 80erne er det gået ned støt ned ad bakke for partiet både i medlemstal og folkelig opbakning. 

Det seneste folketingsvalg i 2015 er hidtil partiets dårligste valg, hvor de kun fik 3,4 procent af stemmerne, svarende til 6 mandater. I 1918 ved partiets første valg fik de i modsætning 18,3 procent af stemmerne.

Så det store spørgsmål er, om der i det hele taget er noget at fejre ved partiets 100 års fødselsdag. 

Byrådsmedlem for de konservative  i Odense, Kristian Guldfeldt, mener ikke der er grund til at være nervøs og male det hele så sort op. 

- Nogle gange går det op, nogle gange går det ned, men det skal nok gå alligevel, som Poul Schlüter også engang sagde, siger Kristian Guldfeldt. 

Kristian Guldfeldt vil sætte Det Konservative Folkeparti på landkortet igen ved at føre en traditionel konservativ politik, hvor skattestop er en kerneværdi. 

-Jeg har brugt rigtig meget tid på at bekæmpe Anker Boyes skatteforslag, hvor han foreslår at skatten skal stige med 300 millioner kroner. Det mener jeg, som konservativ, er tudetosset. Anker forsøger at lægge ansvaret fra sig og vil hente pengene i borgernes lommer i stedet for at påtage sig det ansvar, som vi sidder med samlet i byrådet. 

Se hele interviewet med Kristian Guldfeldt nedenfor.

 

06:56 Luk video