I det fynske folks tjeneste

Drama i kulissen: OB-chef i håndgemæng under FCM-kamp

Det var ikke kun indenfor kridtstregerne, der var drama og tænding på, da OB mandag mødte FC Midtjylland i Superligaen. OB's sportsdirektør Jesper Hansen var i håndgemæng under kampen.

OB's sportsdirektør Jesper Hansen var håndfast uenig med en FCM-ansat under mandagens Superligakamp i Herning. Foto: Sophia Juliane Lydolph / Scanpix

OB måtte for tiende gang i denne sæson forlade banen som tabere, da de efter et højspændt drama mandag aften blev slået med 1-0 af FC Midtjylland.

Den slags bringer temperamenter i kog - og også udenfor banen var der gang i sagerne på den ellers råkolde novemberaften i Herning.

Så meget at det i kampens slutfase udviklede sig til håndgemæng mellem en FCM-ansat og OB's sportsdirektør, Jesper Hansen. Det skriver bt.dk.

Både FC Midtjylland og Jesper Hansen har overfor avisen bekræftet, at der var en episode omkring spillertunnellen, der ligger umiddelbart bagved udskiftningsbokse og det tekniske felt, hvor trænere og officials befinder sig under kampen. 

Læs også OB slået af Midtjylland

- Det var nede i spillertunnellen til sidst, hvor en eller anden dernede og jeg havde en forskellig opfattelse af, hvordan man opfører sig, når det bliver hektisk. Vi har et indkast, som jeg synes, de reagerer lidt dumt på. Men der er ikke noget i det, siger Jesper Hansen til bt.dk.

Ukendt FCM-mand

Sportsdirektøren fandt under tumulten ikke ud af, hvem det var fra FC Midtjylland, han var åbenlyst uenig med, men beskriver at han blot så, at han havde en FCM-jakke på.

Jesper Hansen vil ikke afsløre, hvad der helt præcist skete eller blev sagt, men bekræfter overfor avisen, at den FCM-ansatte efter kampen forsøgte at aflevere en undskyldning til OB-bossen.

Det forehavende havde han dog ikke succes med.

- Der var ikke noget at tale om. Han kom hen og ville sige undskyld bagefter. For mig at se var vi bare uenige om, hvordan man opfører sig, og det var egentlig bare det, siger Jesper Hansen og bekræfter, at han afviste en undskyldning, fordi hele situationen var 'tåbelig'.

OB og sportschefen under pres

Med gårsdagens nederlag ligger OB, der før sæsonen var spået som en potentiel medaljekandidat, på en lidet flatterende 12.-plads i Superligaen med blot 14 point for 18 kampe.

Der er dermed stort pres på både cheftræner Kent Nielsen og sportsdirektør Jesper Hansen inden efterårssæsonens sidste tre kampe mod blandt andet de to hold, der ligger under OB i tabellen, Esbjerg og Viborg.

De kriseramte fynboer skal allerede i kamp igen torsdag aften, når bundproppen Esbjerg besøger Odense og EWII Park. 

Læs også OB-træner efter nederlag: Der var mulighed for point