I det fynske folks tjeneste

Drøn på billetsalg: Revy udvider med flere forestillinger

Billetsalget til årets Odense Sommerrevy slår alle rekorder. Sæsonen er udvidet med en ekstra spilleuge.

Idémøde i Odense Sommerrevy den 23. januar 2019. Fra venstre forrest: Sofie Lassen-Kahlke, Lars Arvad, Vicki Berlin, Thomas Mørk, Niels Olsen Fra venstre bagerst: Joy-Maria Frederiksen, Morten Wedendahl Foto: Odense Sommerrevy

Odense Sommerrevy spiller for fjerde år i træk på engen i Fruens Bøge og har premiere den 9. maj.

Sidste år kunne revyen i sin tredje sæson spille en hel sæson for fulde huse, og den populære revy fortsætter succesen i 2019.

På nuværende tidspunkt har man solgt 70 procent af de 20.000 billetter. Det er en stigning på 15 procent i forhold til samme tidspunkt sidste år.

For at imødekomme den store efterspørgsel, udvides dette års sæson med en ekstra spilleuge og en ekstra forestilling den 15. juni klokken 15.00.

Odense Sommerrevy spiller således for første gang nogensinde i 6 uger.

Læs også Stor hæder til fynsk sommerrevy

En ung revy

Sammenlignet med landets øvrige revyer er Odense Sommerrevy stadigvæk en ung revy. Den debuterede i 2016.

Revydirektør Lars Arvad, glæder sig over, at revyen er nået så langt på så kort tid.

- Da jeg for nu fire år siden besluttede at søsætte Odense Sommerrevy, var det naturligvis med stor ydmyghed, at jeg gik til opgaven. Vi har i Danmark en stærk revytradition med en række revyer landet over, med mange år på bagen. Men min drøm og ambition var, at også Odense skulle have sin egen revy. En revy centralt placeret i landet, som skulle favne bredt og være langt mere end en lokal revy for borgerne i Odense, siger Lars Arvad i en pressemeddelelse.

Lars Arvad mål var, at revyen skulle have et indhold, som var aktuelt, levende og underholdende for alle danskere uanset, hvor i landet de kom fra og give publikum et humoristisk billede af den samtid, og som alle er en del af.

- Med et så forrygende forsalg til dette års forestilling, er jeg stolt af at kunne konstatere, at Danmark nu med sikkerhed har fået sin revy midtvejs i landet, udtaler Lars Arvad.

Læs også Lettet revydirektør: - Det er uvirkeligt for mig

Gang i ideerne

Forberedelserne til dette års Odense Sommerrevy allerede i fuld gang. Holdet mødtes for første gang til idémøde den 23. januar 2019.

Holdets nye kvindelige skuespiller Sofie Lassen-Kahlke mødtes med sine nye kollegaer for første gang.

- Heldigvis er det et hold, som allerede kender hinanden rigtigt godt, da de har spillet sammen en del år efterhånden, men i år har vi jo med Sofie Lassen-Kahlke en ny spiller på holdet, som vi også skal have optaget i revyfamilien. Vi havde et fantastisk godt møde, hvor alle var enormt tændte og fulde af energi, og vi glæder os til at skulle i gang med at starte prøverne op til dette års revy, siger Lars Arvad.

Se video fra Odense Sommerrevy idémøde:

Odense Sommerrevy idémøde

Fakta om Odense Sommerrevy

  • Priser 2018: Odense Sommerrevy blev kåret til årets revy i TV 2 Charlies Revygalla 2018 og skuespiller Thomas Mørk blev kåret som årets mandlige kunstner.
  • Odense Sommerrevy spiller for fjerde år i træk og ligger i top-3 blandt de danske revyer.
  • Forsalget til revyen er gået forrygende og en ekstra spilleuge er sat på programmet for 2019.
  • Holdet i dette års revy er stærkere en nogensinde. Revydirektør Lars Arvad medvirker naturligvis selv i revyen og både Thomas Mørk og Vicki Berlin er med for fjerde gang. Niels Olsen er med for anden gang og Sofie Lassen-Kahlke spiller med i revyen for første gang.
  • Forestillingen instrueres af Joy-Maria Frederiksen.
  • Forestillingens kapelmester er Morten Wedendahl.