I det fynske folks tjeneste

Effektive ulve slog til i slutfasen mod OB

FC Midtjylland op på en foreløbig tredjeplads, mens OB stadig er i den tunge ende af Superligaen.

OB indkasserede et 3-2 nederlag hjemme, da holdet lørdag tabte til FC Midtjylland.

Foran sæsonens laveste antal tilskuere i Odense tabte OB lørdag aften med 2-3 til FC Midjtylland.

Et selvmål af Daniel Høegh samt en scoring af Jonas Borring afgjorde den tætte kamp i slutfasen, hvor OB ikke udnyttede de chancer, man fik.

Det var ikke nogen flot fodboldkamp, og begge hold spillede tilsyneladende for at undgå nederlag. Det dæmpede den offensive lyst, og derfor måtte publikum vente længe på første store målforsøg.

OB skabte godt nok en række angreb, men det endte mest med hjørnespark eller frispark tæt på mål, hvor hjemmeholdet var slet ikke farlige.

Det var for let for FCM-defensiven at afvise dødboldene, og der gik en times tid, før Jonas Lössl for alvor blev testet.

Gæsterne fra Herning var heller ikke farlige, men scorede i det mindste på det første forsøg inden for målrammen.

Efter en god halv time knaldede Sylvester Igboun bolden i mål fra kanten af feltet efter et angreb, hvor OB'erne ikke dækkede tæt nok op.

Scoringen var guf for FC Midtjylland, der med en føring i ryggen kunne fortsætte det henholdende spil og satse på kontraangreb.

OB var derimod tvunget til at vise offensivt mod og handling, hvilket hjemmeholdet havde svært ved.

Der skulle således gå en lille time, før fynboerne kom frem til en farlig afslutning, da Rurik Gislason trykkede af efter en hurtig omstilling.

Jonas Lössl reddede sikkert, og OB måtte fortsætte med at jagte udligningen.

Den kom små ti minutter senere, da et OB-angreb for en gangs skyld endte i et farligt forsøg fra Hans Henrik Andreasen, så Peter Utaka kunne prikke returbolden i mål.

Kampen vippede nu en knivsæg, og nu så det i modsætning til begyndelsen af kampen ud til, at begge hold gik efter sejren.

Med 20 minutter tilbage af kampen skiftede både OB og FCM offensivt ind i håb om at kunne afgøre kampen.

Det lykkedes altså for midtjyderne, der med to scoringer til sidst sikrede sig de tre point. Det kunne end ikke en sidsteøjebliksscoring af OB's Tore
Reginiussen ændre på.

Sejren sender FCM op på en tredjeplads med 29 point. Det er seks point færre end topholdet FCK, der dog har spillet en kamp mindre.