I det fynske folks tjeneste

Efter konkurs: Arkaden officielt genåbnet som Arkaden Street Food

Odense har officielt fået sit andet streetfoodmarked. Det blev fejret med fri fadøl og livemusik.

00:38

Åbningen bliver fredag eftermiddag fejret med fri fadøl, vin og bobler. Derudover er der også livemusik. Video: Flemming Ellegaard

Åbningen bliver fredag eftermiddag fejret med fri fadøl, vin og bobler. Derudover er der også livemusik. Foto: Sara Fuglsig

1 af 2

Der er fredag eftermiddag gang i åbningsfesten i Arkaden Street Food, der er åbnet i de samme lokaler på Arkaden, hvor konkursramte Arkaden Food Market var nødsaget til at lukke i sommer.

Læs også Ekspert om Arkaden Food Market-konkurs: Konceptet var for uskarpt

Det er Tahir Siddique, der har investeret i et nyt streetfoodmarked. 10 af de 11 oprindelige boder genåbner i det nye streetfood-koncept.  

Åbningen bliver fredag eftermiddag fejret med fri fadøl, vin og bobler. Derudover er der også livemusik.

00:30

Kunderne er glade for det nye Arkaden og fri fadøl.  Video: Flemming Ellegaard

Luk video

Ingen forventning om at tjene penge

Tahir Siddique har investeret penge i et koncept, der minder meget om det, der i sommer gik konkurs. Arkaden Food Market lukkede 31. juli. Han har dog ingen forventninger om at tjene kassen på Arkaden Street Food.

- Jeg regner i hvert fald med, at jeg ikke kan tabe penge på det. Hvis jeg kan tjene penge på det, er det kun en bonus, sagde Tahir Siddique i september til TV 2/Fyn. 

Arkaden Street Food bliver Odenses andet streetfoodmarked. I 2017 åbnede Odense Street Food i Storms Pakhus, der ligger tæt ved Odense Havn.