Efter tre års festivaltørke: Mærk Tinderbox-stemningen på fem minutter

Tinderbox har været aflyst af corona de seneste to år. Men i år var festivalen tilbage i Tusindårsskoven godt proppet med glade festivalgæster.

- Tinderbox, Tinderbox, Tinderbox! råber en flok drenge, mens de hopper rundt og smiler over den festival, der endelig har åbnet dørene igen efter to års coronaaflysninger.

Da flest mennesker var samlet i Tusindårsskoven til årets Tinderbox, var 48.000 mennesker på pladsen, hvilket er en rekord. Samlet for at spise sig mætte i de mange madboder, danse fødderne ømme foran de fem scener, drikke ølkander og farverige drinks og skråle med på favoritsange. 

Solen fandt vej til Odense med temperaturer over 25 grader alle dage, hvilket fik godt gang i vandposterne. Sådan da. For end ikke dehydrering skulle sætter en stopper for festlighederne.

Drengene kunne slet ikke få armene ned over endelig at være tilbage på Tinderbox igen.
Drengene kunne slet ikke få armene ned over endelig at være tilbage på Tinderbox igen.
Foto: Lasse Beck Frost

- Der er også vand i øl, er der ikke? smiler Nicolaj Larsen.

- Solcremen har vi ikke gjort så meget i. Vand er vi heller ikke nået til. Men øllene er fandme gode - de læsker, supplerer Oliver Sivertsen.

For på trods af varmen, 33 sager om euforiserende stoffer og lidt lange køer til at få armbånd på og mad og drikke udleveret, var der en altoverskyggende følelse af ren festivallykke.

Du kan opleve hele Tinderbox på fem minutter øverst i artiklen.