I det fynske folks tjeneste

Efter tre nederlag på stribe: Bulldogs balancerer på kanten af katastrofen

Efter tre kampe uden sejre skal Odense Bulldogs vinde fire gange på stribe over Gentofte, hvis fynboerne skal videre til DM-finalerne.

Foto: Henning Bagger / Scanpix

Den lå ellers lige til højreskøjten.

En stærk indsats og en samlet 4-0-sejr over Rungsted i kvartfinaleserien gav Odense Bulldogs en semifinale mod slutspillets på papiret svageste hold, Gentofte, der højst overraskende slog grundspillets vindere fra Aalborg Pirates ud.

Men nordkøbenhavnerne har vist sig som en særdeles vanskelig modstander, og efter de første tre kampe fører Gentofte Stars uventet med 3-0.

Efter tre særdeles tætte kampe, hvor Gentofte har formået at lukke fuldstændig ned for de ellers meget stærke offensive fynske kræfter, er Gentofte således snublende tæt på at sikre sig en nærmest sensationel finaleplads på bekostning af de ambitiøse Bulldogs fra Odense. 

Læs også Semifinale: Tredje nederlag i streg til Odense Bulldogs

To hjemmebanenederlag i marchtakt 1-2, 1-2 fulgt af et 0-2-nederlag i Gentofte i sidste uge har givet Bulldogs kniven for struben inden tirsdag aftens potentielt afgørende fjerde semifinaleopgør.

Og sagen er helt klar for Odense Bulldogs: Som det første danske hold nogensinde skal de vende 0-3 til 4-3 med fire sejre i træk, hvis ikke de skal ende sæsonen uden den finaleplads, som de hungrer så hårdt efter.

Semifinaleseriens fjerde kamp spilles tirsdag klokken 19.00 i Gentofte. Kampen kan ses på TV 2 Sport.