Efterlyst kvinde fundet druknet

Politiet vil meget gerne høre fra folk, der har set noget til en 60-årig kvinde, der er forsvundet fra en adresse i Vissenbjerg.

Opdatering
Clock26. dec 2020, kl. 11:30
Kvinden er lørdag formiddag fundet druknet. Ifølge politiet er der ikke noget, der tyder på en forbrydelse. De pårørende er underrettet.

Fyns Politi efterlyser fortsat en kvinde, der har forladt en adresse på Østervang i Vissenbjerg mellem torsdag og fredag.

Der er tale om en 60-årig kvinde fra Odense, skriver politiet på Twitter.

- Hvis man har bemærket kvinden, bedes man kontakte Fyns Politi på telefon 114, lyder det videre.

Kvinden formodes at have forladt adressen mellem midnat juleaften og klokken 08.30 fredag morgen. Her havde hun holdt jul med sin familie og alle var efterfølgende gået i seng. Om morgenen var hun væk, fortæller vagtchef Peter Vestergaard.

- Det er absolut en faktor, at det er koldt. Hvis hun har været ude, er det ikke godt, siger han.

Familien tjekker løbende, om kvinden er taget hjem til sin egen adresse i Dalum i Odense. Der er ingen mistanke eller indikationer på, at hun skulle være søgt andre steder hen, fortæller Peter Vestergaard.

Iført gulbrun jakke og nederdel

Ifølge vagtchefen er der tilkaldt hunde, der skal assistere i eftersøgningen fredag. Her udnytter politiet dagslyset og begynder forfra, lyder det.

- Folk, der bor i området, må også meget gerne tjekke i deres baghaver eller skure og kontakte os, hvis de har set noget, siger Peter Vestergaard. 

Den 60-årige kvinde, der er fuldt ud mobil og åndsnærværende, beskrives som østeuropæisk af udseende, hun er 175 centimeter høj og almindelig af bygning.

Derudover har hun rødt, mellemlangt hår og er iført gulbrun jakke og nederdel.