Ekskluderet V-politiker løfter en flig af sløret: - Det bliver ikke bare mig på en liste

Den nu tidligere venstremand Johnny Killerup afslører, at han ikke kommer til at være ene mand på en lokalliste til kommunalvalget.

Det bliver ikke alene, politikeren Johnny Killerup kommer til at føre valgkamp til kommunalvalget. 

Det fortæller Killerup, der søndag blev ekskluderet fra Venstre, men allerede kort efter meddelte, at han ville fortsætte valgkampen og arbejdet for sine politiske visioner. 

Nu fortæller han til TV 2 Fyn, at det bliver et arbejde i fællesskab.

- Det er så spændende, og det er så godt, og det bliver ikke kun mig på en liste, siger Johnny Killerup. 

Hvad det konkret betyder, vil han ikke afsløre endnu. 

- Historien er - og det vil den forblive - at der er en gruppe, der skal vide det, før de læser det i avisen, siger politikeren og henviser blandt andet til personer, der har bidraget økonomisk til den forestående valgkamp.

Udskyder åbning af kampagnebutik

Johnny Killerup blev smidt ud af Venstre, efter han i et interview med TV 2 Fyn fortalte, at han ville gå efter borgmesterposten, hvis han fik flere stemmer end partiets spidskandidat i Odense, Christoffer Lilleholt. 

Men også inden har Killerup været centrum for interne stridigheder, blandt andet fordi han ifølge Venstre-kandidat Nicolai Busch Bæhrenz har opført sig illoyalt overfor partiet, og fordi han har anskaffet sig sin egen kampagnebutik i Kongensgade.

Selv afviser Johnny Killerup, at han skulle have ageret illoyalt overfor Venstre.

Kampagnebutikken har Killerup stadig, og ifølge planen skulle den åbne 2. september. Det er dog blevet udskudt til 6. eller 7. september under et nyt parti og logo. Samtidig gør han klar til at drive politik på en ny måde.

- Det bliver ikke et traditionelt pressemøde, lad os sige det sådan, udtaler Johnny Killerup.