I det fynske folks tjeneste

EM-klar Ari Skúlason: Nu er ventetiden snart ovre

OB-spilleren Ari Skulason slutrundedebuterer i aften sammen med resten af det islandske landshold, når de klokken 21 møder Portugal.

'The wait is almost over'.

Ventetiden er snart ovre, sådan skriver den islandske OB-profil Ari Skúlason sent tirsdag eftermiddag på sin Instagram-profil.

Og det er den også snart, ventetiden, for klokken 21.00 løber de 11 udvalgte islandske fodboldspillere på banen til landets første slutrundekamp nogensinde.

På den anden banehalvdel venter en svær opgave i form af 11 portugisere anført af superstjernen Cristiano Ronaldo, der til hverdag spiller i mægtige Real Madrid.

På det islandske landshold er Ari Skúlason fast mand på positionen som venstre back. Og islændingen har i lang tid set frem til aftenens kamp og EM-slutrunden i det hele taget.

- Det er stort. Det er noget, jeg har drømt om, siden jeg var en lille dreng. Jeg var med i alle kvalifikationskampene og kunne tage os hele vejen til EM. Det er sindssygt stort, sagde Ari Skúlason for en måneds tid siden til TV 2/FYN.

Ved den lejlighed fortalte den venstrebenede fighter, at han ikke er bange for nogen af de tre hold, som Island skal møde i det indledende gruppespil; Portugal, Ungarn og Østrig.

- Jeg synes, vi har fine chancer. Vi har mulighed for at slå dem alle sammen, og hvis vi rammer niveauet på dagen, så kan vi tage tre point fra alle hold.

Om Ari Skúlason får ret, kan du se ved selvsyn, når Island møder Portugal tirsdag aften klokken 21.00.

The wait is almost over🙌🏻 🇵🇹 🇮🇸 @uefaeuro @footballiceland #AS23

Et billede slået op af Ari Skúlason (@ariskulason23) den