Endnu en anholdt

Fyns Politi anholdt sent onsdag yderligere en person i Vollsmose, så der nu er seks anholdte ialt, men kan stadig hverken be- eller afkræfte om der har været skyderi.

Udover anholdelserne har politiet ransaget flere adresser og indsamlet effekter, som de ikke vil fortælle om.

En bil, der havde været stærkt udsat for hærværk, blev sendt til teknisk undersøgelse og en anden bil blev undersøgt på stedet.

KLIK og se mere tv på localeyes.dk 

Det ligger fast, at uroen skyldes et opgør mellem to grupperinger i området:

-Jeg kan bekræfte, at vi nu ved, at det er to kendte grupperinger, der har været i klammeri. Præcis, hvad konflikten handlede om, kan jeg ikke sige noget om, siger politiinspektør Benny Linde Larsen fra Fyns Politi.

Han mener ikke, beboerne i Vollsmose skal føle sig utrygge ved at færdes i bydelen, fordi der er tale om et opgør i et lukket miljø.

Årsagen til, at politiet rykkede så massivt ud, var, at anmeldelsen der indløb efter klokken 14.00 lød på at der var faldet skud.

-Når vi får en melding om skud, så tager vi absolut ingen chancer, og derfor rykker vi i sådan en situation ud med rigtig mange folk. Det er simpelthen nødvendigt, så vi hurtigt sikrer ro, orden og dermed tryghed for de tusindvis af borgere, der bor i Vollsmose, siger politiinspektør Benny Linde Larsen fra Fyns Politi. 

Torsdag tages der stilling til, om de anholdte skal fremstilles i grundlovsforhør.