I det fynske folks tjeneste

Fængslet for at plyndre døende mand

Endnu én person er blevet fængslet i sagen om en 30-årig mand, der tidligt søndag morgen blev bestjålet, mens han sad døende i en gård i det indre Odense.

Havde "cuttet" heroin

Den 30-årig mand fra Nordsjælland var i live, men døende i en stærk heroinrus, da tyveriet fandt sted. Det kom frem, da en 30-årig hjemløs mand i middags blev fremstillet i grundlovsforhør ved byretten i Odense, sigtet for tyveri, skriver Fyens Stiftstidende.

Den hjemløse mand forklarede, at han havde hjulpet den 30-årige nordsjællandske mand med at cutte heroinen op i baner.

Mens manden sad dybt påvirket af heroinen blev den 30-årige hjemløse og en 37-årig bekendt enige om at stjæle mandens ur. Og da manden var så voldsomt påvirket, var han ikke i stand til at protestere.

Vidste ikke han ville dø

Uret blev senere solgt for 200 kroner og to gram heroin til samme pusher, som havde leveret narkoen til den 30-årige mand, der kort efter døde i baggården ved natklubben Katten og Musen i Pantheonsgade.

Den hjemløse mand erkendte i grundlovsforhøret, at han havde stjålet uret, men han vidste ikke, manden foran ham var døende.

Retten varetægtsfængslede ham frem til den 10. juli - samme dag som en 37-årig mand, der forleden også blev varetægtsfængslet i samme sag.