I det fynske folks tjeneste

Familien havde ikke råd til afvænning

Den 17-årige mand, der fredag aften begik selvmord i en narkorus, havde netop forladt et bosted for at blive sit misbrug kvit. Familien havde ikke råd til mere behandling.

- Det gik skidegodt dernede, han var helt ude af det der misbrug. Men han må være faldet i igen, jeg ved ikke, hvad der er sket. Han var en god dreng, siger drengens far Harry Hansen til ekstrabladet.dk.

Harry Hansen fortæller, at sønnen dagen efter sit selvmord skulle have fejret sin lillesøsters fødselsdag, og han havde netop været ude og købe ind til sin egen 18 års fødselsdag om et par uger sammen med familien.

- Han skulle også starte på teknisk skole efter sommerferien, og det glædede han sig også til. Så det der med selvmord, det køber jeg ikke, siger Harry Hansen.

I alt 12 unge i alderen 14-20 år festede med sprut og narko i lejligheden på Roesskovvej i Odense, da den 17-årige mand klokken to valgte at tage tilløb og springe ud fra 3. sal.

Da politiet ankom var den unge mand stadig i live, men han døde kort efter i ambulancen på vej til sygehuset.

I følge de andre festdeltagere havde den 17-årige været på stoffer flere dage i træk og havde næsten ikke sovet.

Harry Hansen siger til Ekstra Bladet, at familien føler sig svigtet af det offentlige system, fordi de måtte stå alene med kampen om at få sønnen ud af misbruget.