Fart og hestekræfter til syge børn

Hvis man er indlagt og samtidig er et barn, kan det godt blive ensformigt at ligge i sengen. Derfor var hurtige biler torsdag på besøg på H.C. Andersen Børnehospitalet.

Ferrari, Lotus, Porsche, Gokarts og alle mulige andre former for blærede køretøjer rullede onsdag op foran H.C. Andersens Børnehospital i Odense. I flere timer kunne de indlagte børn se, røre og prøve de vilde og flotte biler. Bag arrangementet stod foreningen Motorsport for Life.

- Det skal ikke kun handle om medicin, at man skal passe på og ikke må komme ud. En gang om året vil vi gerne give børnene en dag, hvor det skal være sjovt. De må komme ud, se, røre og prøve kræfter med nogle kraftige køretøjer, siger Kenni Rasmussen fra Motorsport for Life.

En af de mange børn, der i dag fik en tur i en Ferrari var Rasmus Bruun Jakobsen.

- Det var fedt at give den max gas, lød det fra Rasmus efter køreturen.

Men ikke bare børnene får noget ud af arrangementet. Også de mange frivillige fra motorsporten nyder dagen med de syge børn.

- Vi får alle sammen lige selv en reminder om hvordan livet også kan være. Ti stille, spis din havregrød og kom ud af døren. Du har det jo godt, siger Kenny Rasmussen.

Motorsport for Life besøger årligt en lang række hospitaler over hele landet.

Læs mere om Motorsport for Life