FC Fyn klar til Odense Stadion

Så er det officielt. De næste fem år får FC Fyn hjemebane på Odense Stadion.

Den nye stadionaftale mellem FC Fyn og Odense Kommune træder i kræft til sommer, og det betyder, at FC Fyn er sikret en hjemmebane, som lever op til DBUs krav til 1. divisionsklubbernes hjemmebaner.

- FC Fyn har haft en god hjemmebane på Odense Atletikstadion, hvor FC Fyn har taget skridtet til landets næstbedste række. Nu har vi fået en god aftale med Odense Kommune og OB, der betyder, at vi kommer til at spille på Odense Stadion, og det glæder jeg mig over, siger Kim Brink, direktør i FC Fyn.

OB og FC Fyn har samtidig indgået en aftale, der sikrer FC Fyn bedre faciliteter, salg fra boder og forbedrede muligheder for salg af reklamer.

- Det har hele tiden været muligt for andre klubber at spille på TRE-FOR Park / Odense Stadion, og det er godt for fynsk fodbold, at Odense Kommune og FC Fyn har lavet en aftale. OB har en ambition og et ønske om at være med til at udvikle fynsk fodbold, og derfor ligger aftalen fint i tråd med dette, siger direktør i Odense Sport & Event, Thomas Christensen.

Hos Odense Kommune er rådmand Stina Willumsen meget tilfreds med stadionaftalen, der sender FC Fyns hjemmekampe ind på Odenses største stadion med plads til 15.790 tilskuere.

- Det er rigtig godt for sporten og for Odense, at vi har fået denne aftale på plads. Jeg vil være meget glad, hvis dette kan være medvirkende til, at FC Fyn kan udvikle deres klub i de kommende sæsoner, siger Stina Willumsen.

Farvel til stadion ved nedrykning

For at FC Fyn skal få fuldt udbytte af aftalen skal de dog sikre sig overlevelse i 1. division. Klubben ligger i øjeblikket til nedrykning.

- Hvis vi ikke overlever i 1. division spiller vi igen på Atletikstadion, siger FC Fyns administrende direktør Kim Brink.

FC Fyn har endnu ikke besluttet, hvad stadion hedder, når klubben spiller der. Enten hedder det TREFOR-Park som OB bruger eller Odense Stadion. FC Fyn må ikke give Odense Stadion endnu et sponsornavn.