I det fynske folks tjeneste

FCK til fans: Se kampen mod OB på tv

FC København skal spille to udekampe uden tilskuere fra egen klub og opfordrer fans til at blive hjemme i sofaen.

En gruppe FCK-tilhængeres hærgen på Brøndby Stadion i august. Foto: TV 2

Tidligere på ugen blev det slået fast, at FC København skal spille to udekampe uden tilskuere efter uroligheder på Brøndby Stadion , og det kommer til at gå ud over OB, der dermed går glip af flere hundredetusinde kroner i entréindtægter, når fynboerne møder de danske mestre søndag den 15. oktober.

FC København opfordrer fredag eftermiddag sine fans, der i princippet ligesom alle andre kan købe en almindelig billet til kampen, til at blive hjemme og se kampen i fjernsynet. 

Læs også OB rammes af FCK-straf: - Det er ikke i orden

- For at der ikke skal opstå misforståelser og uheldige situationer skal FCK-fans ikke tage på stadion i Odense, men kan i stedet følge kampen på tv, skriver klubben på sin hjemmeside.

Københavnerklubben henviser i den forbindelse til, at det på Odense Stadion ikke er tilladt at “komme med verbale udbrud og bemærkninger”, der tiljubler udeholdet. Københavnske fodboldfans må heller ikke have en FCK-trøje på på eksempelvis Richard Møller Nielsen Tribune.

OB har tidligere beklaget sig over, at klubben i princippet straffes for de uroligheder, som FCK-fans er skyld i i forbindelse med en fodboldkamp på Brøndby Stadion.

FC København skal spille endnu en udekamp uden tilskuere fra egen klub. Det bliver på et senere tidspunkt mod Brøndby.