I det fynske folks tjeneste

Festersen: Kvaliteten i det offensive er der ikke i øjeblikket

OB skuffede søndag gevaldigt, da de hjemme på Trefor Park tabte med 0-1 til oprykkerne fra Horsens.

Foto: Claus Fisker, Scanpix

Både OB-fans og ditto spillere forlod søndag eftermiddag Trefor Park med en kedelig fornemmelse i kroppen. Forud var nemlig gået en af de kampe, så igen både spillere og fans formentlig hurtigst muligt ønsker at glemme alt om.

Et OB-hold, der nu blot har vundet én gang i syv kampe, formåede ikke at score - og så går det ind imellem sådan, at man bliver straffet i den anden ende.

Derfor kunne Horsens tage en 1-0-sejr med hjem i bussen, mens OB kunne notere det andet nederlag i streg.

- Hvis man ser lidt nuanceret på det, spiller vi os frem til de chancer, man kan forlange imod et hold, som står så dybt. Vi holder dem vel egentlig også fra chancer i det store og hele. De får lidt omstillingsmuligheder, men det er vel meget almindeligt, når man begynder at satse. Det er selvfølgelig super skuffende at stå her. Vi vil gerne have haft mere fart og flow i spillet. Vi mangler at gøre arbejdet færdigt. I mange af de andre kampe har det også være lige ved og næsten, men der manglede vi også lige det sidste, siger OBs anfører Kenneth Emil Petersen til klubbens hjemmeside.

Læs også Kynisk Horsens-mandskab henter smal sejr i Odense

 Sidste sæsons stribede topscorer Rasmus Festersen har sammen med resten af de offensive kræfter endnu har svært ved at finde melodien i denne sæson. Således også mod Horsens.

- På mange måde ligner det jo lidt nogle af de andre hjemmekampe, vi har spillet. Vi har en del spil og muligheder, men ender med ikke at få scoret. I dag var det så desværre heller ikke nok til det ene point. Det er selvfølgelig lidt irriterende, og det giver en sur smag i munden, siger Rasmus Festersen til ob.dk.

- Jeg synes, at vi holder Horsens fra det meste. De har deres  mål og en chance mere, men vi har i den grad muligheder til at få et bedre output end det, vi står med nu. Jeg ved ikke, hvad der mangler. Det var lidt det samme som imod Silkeborg, hvor vi også havde mange chancer, men heller ikke scorede. Det er lidt historien om, at det kommer i stimer. Nogle gange kan man lave fire mål på fem chancer, og andre gange har man 25 forsøg uden at lave et eneste mål. Det vidner også om, at kvaliteten i det offensive ikke er der i øjeblikket, siger Festersen.

Sammen med resten af OB-holdet kan Rasmus Festersen tage hjem og træne i landskampspausen, inden september byder på fire svære kampe mod henholdsvis FC København, FC Midtjylland, SønderjyskE og Brøndby.