I det fynske folks tjeneste

Festersens fornuftige fornemmelser for forår

Fredag aften fløjtes der op til forårspremiere i Superligaen, når OB tager imod AGF. OB-topscorer Rasmus Festersen glæder sig til at komme i gang.

Vinterpausen kan være rigtig lang - både for superligaspillerne og de mange fans, der længes tilbage på stadion.

Nu er ventetiden snart slut, for fredag sparkes forårssæsonen i gang, når OB hjemme påTrefor Park får besøg af AGF.

OB-truppen har glædet sig og er spændte på at få græs under støvlerne igen, fortæller Rasmus Festersen.

- Det er det, vi har set frem imod mens vi har løbet og trænet i den lidt mindre sjove vinterperiode. Så det ser vi frem til med både forventning, glæde og spænding. Alle hold i ligaen vil på nuværende tidspunkt sige, at de står godt rustet og er klar til premieren, og det mener vi også er tilfældet for os. Men når alt kommer til alt er det først fredag aften, at vi ved det med sikkerhed, siger Festersen, der har en god tro på, at foråret bliver positivt, siger OB-topscorer Rasmus Festersen til klubbens hjemmeside, ob.dk.

Festersen fortæller, at OB-truppen har brugt vinterpausen til at forbedre den defensiv, der i efteråret var holdets store achilleshæl. Med 35 mål scoret imod sig, lige under to pr. kamp i snit, har OB således ligaens dårligste forsvar.

Men det skal være anderledes nu.

- Selvom resultaterne i træningskampene ikke har været de bedste, så har der været en del gode ting undervejs. Vi har haft meget fokus på det defensive, der ikke fungerede så godt i efteråret, og det har vist sig ved, at vi ikke har lukket ret mange mål ind. Til gengæld har vi heller ikke scoret så mange, men jeg er sikker på, at vi nok skal finde ind til den offensive del, når først turneringen går i gang, siger Rasmus Festersen.

OB har været ganske aktive på transfermarkedet henover vinteren og har blandt andet forstærket truppen med midtbanespilleren Izunna, der godt kan vise sig som en yderst værdifuld forstærkning. Ifølge Rasmus Festersen kan de godt mærke, at der er kommet god kvalitet ind på holdet.

- Der har været noget trafik i løbet af januar, hvor nogle er forsvundet og andre er kommet til. Nu skal de nye spillere ud og vise sig frem, og det har set godt ud til træning. Nu glæder vi alle sammen til, at vi skal ud og levere i kampene, siger Rasmus Festersen til ob.dk.

På TV 2/FYN kan du høre meget mere om OB og premierekampen fredag aften, når vi torsdag kl. 15 får sportsdirektør Jesper Hansen og sportsjournalist Leif Rasmussen på besøg i studiet.