Festival: Vi er på rette vej

En måned inden musikfestivalen Tinderbox åbner portene, har festivalen netop offentliggjort, hvordan det ser ud for billetsalget. Festival-ledelsen mener selv, de er på rette vej.

Med 19.000 solgte billetter og 6000 tilbage, er folkene bag festivalen godt tilfredse.

- Vi er superglade for i dag at kunne fastslå, at vi kommer til at nå vort mål for festivalens første år. Tinderbox-salget er eksploderet den seneste måneds tid. Med tillæg af musikere, crew, frivillige, gæster og ansatte til festivalen, så har festival-ledelsen besluttet, at der kun sælges yderligere 6.000 billetter for at sikre, at folk får den bedst mulige festivaloplevelse, oplyser festivalen i en pressemeddelelse.

I fredags valgte festivalen at nedsætte priserne på billetter, så personer, der allerede har købt billet, kunne tage en ven med til billetter, der er 25 procent under prisen.

Målet er 25.000 solgte billetter.

- Økonomisk forventer vi stadig røde tal i år, men som tidligere udtalt, så ser vi de første år som en investering i festivalens fremtid, og der er ingen tvivl om, at vi er mere end på rette vej, og det er skønt, udtaler festivalchef Brian Nielsen.

Tinderbox finder sted den 26.-28. juni i Tusindårsskoven.