Find din parkeringsplads på mobilen

Med en ny mobiloptimeret hjemmeside er mere end 4000 parkeringspladser i Odense lige ved hånden.

www.odenseparkering.dk viser vej til offentligt tilgængelige p-pladser i Odense bymidte og på havnen.

På www.odenseparkering.dk er der information om mere end 4000 parkeringspladser i bymidten og på havnen.

Se OdenseParkering her

Det er blandt andet muligt at se priser, betalingsperioder og tidsbegrænsninger, og der er livedata for 1200 pladser.

Hjemmesiden er mobiloptimeret, så den kører godt på din smartphone, og i midten af december kan den hentes som app til iPhone og Android.

- OdenseParkering er et eksempel på en Smart City løsning, hvor ny teknologi er med til at skabe en bedre by for alle. Når man kan se, hvor de ledige pladser er, så er det muligt køre direkte hen til en ledig p-plads. Det sparer tid, giver mindre irritation og medvirker til mindre p-søgende trafik, siger By- og Kulturrådmand Jane Jegind (V) og fortsætter:

- Det er af afgørende betydning, at byen og handelslivet fungerer trods de mange trafikale omlægninger i byen. Her er OdenseParkering et spændende tiltag.

På hjemmesiden får brugeren vist p-pladser, som er offentligt tilgængelige. Der vises både gratis parkering og betalingsparkering, og hjemmesiden dækker parkeringspladser administreret af Odense Kommune (Odense City Parkering), Apcoa Parking, Q-park og Parkzone.

Hjemmesiden viser ikke p-pladser med plads til mindre end 10 biler og heller ikke kundeparkering, personaleparkering og p-pladser, der kræver et særligt abonnement.