I det fynske folks tjeneste

Flakhaven stuvende fuld

Flakhaven i Odense var onsdag eftermiddag fyldt helt op af demonstranter, der ville vise deres utilfredshed med regeringens velfærdsreformer. Politiet vurderer at flere end 6000 demonstranter mødte op i Odense.

Omkring 6000 fynboer mødte op til demonstrationen mod regeringens velfærdsreformer

Omkring 6000 fynboer mødte op til demonstrationen mod regeringens velfærdsreformer

1 af 13

De var der alle. Både gymnasieeleverne, pædagogerne, arbejdsmændene og indvandrerne, da en lang række fagforeninger havde indkaldt til demonstration på Flakhaven i Odense.

Samtidig med at de 6-8000 demonstranter fra Flakhaven tordnede mod regeringen og Dansk Folkeparti var andre tusinder af demonstranter samlet i landets andre store byer.

LO tilfreds

Flakhaven var fyldt til randen.

I Odense blev der holdt taler af Helle Nielsen, der er  formand for LO Odense, Jesper Petersen fra Genstart Danmark og Karsten Hønge fra Forbundet TIB.

- Det er fantastisk at se så mange, der er mødt op. Det siger mig, at nu burde de lytte på Christiansborg, siger Helle Nielsen, formand for LO Odense.

Demonstrationen var en del af en landsdækkende protest mod regeringens udspil om blandt andet at skære i SU?en, dagpengene og efterlønnen.

Bag demonstrationen i Odense stod blandt andet FOA, Metal, 3F, HK, LO, Gymnasieskolernes Lærerforening og Danmarks Lærerforening.