Flere henvendelser i voldtægtssag

Fyns Politi har fået flere henvendelser efter en cirka 20-årig afrikansk mand lørdag morgen forsøgte at voldtage en 29-årig kvinde i Odense.

Lørdag ved femtiden om morgenen forsøgte manden at voldtage kvinden på åstien ved Kastanjevej og Sdr. Boulevard i Odense, men han opgav forsøget fordi kvinden ydede for meget modstand.

Kvinden fik et godt kig på sin overfaldsmand, inden han stak af med hendes pung og mobiltelefon, og de første henvendelser er også kommet til politiet.

- Vi har fået nogle henvendelser, der går på det ret gode signalement vi har af overfaldsmanden. Der er kommet flere henvendelser, siger Fyns Politis vagtchef Jesper Fält.

Men hverken henvendelser fra borgere eller politiets spor har resulteret i, at gerningsmanden er blevet anholdt.

- Nej desværre. Vi har de henvendelser, vi har fået, og vi har sikret de spor, vi kan sikre, og så overgår sagen til personfarlig kriminalitet, der overtager sagen i morgen. (mandag, red.) Der er mange ting, der skal undersøges. Der er jo videoovervågning mange steder i bybilledet, og det er blandt andet sådan nogle ting, der skal kigges på; om han er set andre steder, fortæller Jesper Fält.

Manden, politiet leder efter, beskrives som omkring 20 år, afrikansk, almindelig af bygning, cirka 180 cm høj, engelsktalende og så havde han en blå og orange t-shirt på, hvor der stod tallet 83 både foran og bagpå.

Fyns Politi kan kontaktes på 114.