I det fynske folks tjeneste

Vejret driller superligaen: OB-Brøndby spilles som planlagt - talent er tæt på debut

OB's cheftræner Jakob Michelsen har udtaget truppen til dagens hjemmekamp mod Brøndby. Nytilkomne Mikkel Hyllegaard er udtaget.

00:26

Video: Natacha Djervad

Opdatering

  • 16. feb 2020 kl. 16:04 Dårligt vejr driller afviklingen af søndagens kampe i superligaen. Således blev kampen mellem FC Nordsjælland og Horsens aflyst godt en time før planlagt kampstart. Aflysningen skete på grund af kraftig blæst som udgjorde en sikkerhedsrisiko, da reklamebander risikerede at rive sig løs. AGF og Randers FC måtte aflyses. Her var grunden, at banen var for sumpet. Til gengæld melder OB, at OB-Brøndby bliver spillet som planlagt.

Den 20-årige Mikkel Hyllegaards drøm om, at løbe ind på Ondese Stadion iført en af de blå-hvide spilletrøjer kom søndag formiddag nærmere virkeligheden.

Hans navn optæder nemlig i den trup som cheftræner Jakob Michelsen har offentliggjort.

Truppen indeholder 19 navne, og angriberen Mikkel Hyllegaard er således sluppet igennem det første nåleøje ved at være plukket ud af den 24 spillere store bruttotrup.

Læs også OB klar til foråret: Talent håber på debut for drømmeklubben

OB møder på Odense Stadion Brøndby klokken 18.00 i forårssæsonens første runde.

Fyns Politi meddeler på Twitter, at man er klart il at tage imod fansene fra den københavnske vestegn og at fansene tradtionen tro vil blive dirigeret hen til en såkaldt fanzone i Nørregade.

Her vil de blive passet op fra omkring klokken 15.00 og et par timer frem, hvor de ventes at spadsere de knap 3,5 kilometer ud til stadion i Bolbro.

Du kan følge kampen via liveopdateringer her på tv2fyn.dk.

Læs også Viktor Axelsen og kompagni i EM-finalen

Dagens OB-trup ser således ud: 

27. Oliver Christensen
30. Sayouba Mandé
2. Oliver Lund
3. Alexander Juel
4. Ryan Johnson Laursen
5. Kasper Larsen
6. Jeppe Tverskov
7. Issam Jebali
8. Janus Drachmann
9. Mart Lieder
10. Sander Svendsen
16. Jørgen Skjelvik
19. Aron Élis Thrándarson
20. Jacob Barrett Laursen
23. Troels Kløve
24. Marco Lund
26. Mikkel Hyllegaard
29. Mads Frøkjær
41. Tarik Ibrahimagic

02:14

Søndag begynder forårssæsonen i Superligaen for OB med hjemmebanekampen mod Brøndby. Fem nye spillere skal integreres på holdet og for en af dem bliver det nærmest et højdespring i niveau.

Luk video