I det fynske folks tjeneste

Folketingskandidat på gaden

- Valget er startet. vi mangler bare en dato. Sådan lyder det fra SFs folketingskandidat i Assens, Daniel Bendix, der onsdag eftermiddag starter sin valgkamp i gågaderne i Odense.

Daniel Bendix starter sin valgkamp onsdag

Under parolen "Fyr Fogh" vil SFUs folketingskandidat i Assenskredsen tyvstarte sin valgkamp ved at dele materialer ud. Anledningen er regeringens skatteudspil fra mandag, som SFU er modstander af.

- Vi vil kæmpe hårdt for, at der kommer flere hænder i den offentlige sektor. Uden flere hænder får vi ikke bedre velfærd, for hvad vi har brug for, er mere tid til omsorg og kerneydelserne.  Hvis sygeplejerskerne og SOSU-assistenerne skal have tid til os, skal der ganske simpelt være flere af dem. I en tid hvor vi får flere ældre, burde det være logik for burhøns. Vi skal have flere lærere til at sikre, at vores børn lærer at skrive, læse og regne. Kun flere lærere giver mere faglighed. Vi vil give vores skole, sygehuse og ældrepleje en ordentlig indsprøjtning af arbejdskraft og resurser. Som det eneste parti i Danmark, der ved hvor skoen trykker, skriver Daniel Bendix i en pressemeddelelse.

Den unge folketingskandidat kan mødes onsdag eftermiddag i gågaderne i Odense.