I det fynske folks tjeneste

Football: Odense Thrashers inviterer til Rookie Day

Odense Thrashers, der er Fyns største football-klub, inviterer næste weekend interesserede til åbent hus.

00:23

Søndag den 7. februar spilles Super Bowl, der er finalen i den amerikanske NFL-turnering. Odense Thrashers udnytter den store medieopmærksomhed, der også er herhjemme, til at holde åbent hus, den såkaldte 'Rookie Day'.

- Vi vil gerne skabe noget fokus omkring Odense Thrashers for at få et større medlemstal, naturligvis, og for at være med til at udvikle sporten herhjemme, siger Brian Andersen, der er marketing- og sponsorchef hos Odense Thrashers.

Lige nu er der omkring 40 klubber med i alt 3.300 medlemmer i Danmark. Efter et par år med fald i antal aktive medlemmer går det nu igen den rigtige vej. Men det kræver en indsats at tiltrække nye medlemmer.

- Der skal en masse frivilligt arbejde og engagement til, så vi kan få nogle flere unge mennesker ud at spille noget fodbold, siger Brian Andersen.

Og der er plads til alle i sporten, fortæller Brian Andersen.

- Det er en af de rigtig gode ting ved sporten, at den er meget alsidig, så det er alle typer, størrelser og mennesker, vi kan bruge. Der skal være nogle hurtige til at løbe på kanterne og nogle store drenge inde på linjen, siger Brian Andersen.  

Du kan læse mere om arrangementet og om, hvordan du kan få afløb for dine football-drømme på Trahsers' Facebookside

05:17 Luk video