I det fynske folks tjeneste

Forretningen Viktor kommer op i tempo

I 2018 vil Viktor Axelsen blive markedsført i Asien og specielt i Kina.

Se stort interview med Viktor Axelsens far og manager, Henrik Axelsen, under teksten. Foto: Toru Yamanaka/AFP/Scanpix

- Det er helt klart, at på business-delen er det meget spændende lige nu. 

Det siger verdens i øjeblikket bedste badmintonspiller, fynske Viktor Axelsens far, Henrik Axelsen i et interview med TV 2/Fyn.

Viktor Axelsens værdi er steget gevaldigt det seneste års tid. Præcis hvad der omsættes for i forretningen Viktor Axelsen bliver i familien, men værdikurven begyndte sin opstigning med bronzemedaljen ved OL i Rio i 2016, og har nået sit foreløbige højdepunkt med VM-guldet for nylig.

- Jeg sidder med nogle gode kort på hånden som far og manager, men jeg sidder også med en søn som trives godt i det. Og det kan folk godt se, siger Henrik Axelsen.

Læs også Axelsen nyder ny virkelighed: - Lidt sjovere at komme til træning

Asien kalder på Viktor

Han afslører, at forretningen Viktor Axelsen kommer endnu mere op i fart i 2018, hvor den fynske badmintonstjerne vil blive markedsført med blandt andet sit eget logo, som det kendes fra andre store sportsstjerner som Christiano Ronaldo og hans underbukse-serie.

Det er Asien, der kalder på den 23-årige fynbo, hvor det snart 1,4 milliarder mennesker store Kina har Viktor Axelsens fokus.

Han har lært at tale kinesisk, og det bliver nu udnyttet i et reklamefremstød for Odense, hvor man blandt andet kan se Viktor Axelsen på slap line tale kinesisk.

Læs også Tidligere verdensetter: - Nu kommer alle til at jagte Axelsen

13:43

Viktor Axelsen blev for knap to uger siden nummer et på badmintonspillernes verdensrangliste, og der er bud efter den 23-årige fynbo - ikke mindst i Kina og andre steder i Asien. Det betyder, at det nu også er blevet en rigtig god forretning at være Viktor Axelsen. Og det er en forretning, som hans far og manager Henrik Axelsen er med til at forvalte. Vi havde Henrik Axelsen i studiet for blandt andet at høre, hvem der gerne vil lave aftaler med Viktor.

Luk video