Forsøgte at dræbe: Kvinde varetægtsfængslet efter mindst seks knivstik

En 21-årig kvinde er søndag blevet varetægtsfænglset efter at have stukket en anden mindst seks gange i et forsøg på at dræbe.

En 21-årig kvinde er blevet varetægtsfængslet i fire uger, fordi hun ifølge Fyns Politi lørdag  forsøgte at dræbe en 20-årig kvinde med minimum seks knivstik. Det skriver fyens.dk.

Opdatering
Den 21-årige kvinde er blevet varetægtsfænglset indtil 12.maj. Ifølge Fyns Politi fordi hun med minimum seks knivstik har forsøgt at dræbe en en 20-årig kvinde.

Fyns Politi efterforsker sagen som drabsforsøg.

- Der er en relation mellem gerningsmand og offeret, men det er ikke en familiær relation, siger Lars Thede, vagtchef hos Fyns Politi.

Han fortæller, at politiet har efterforsket sagen intensivt hele natten, men fordi det blev så sent, har de endnu ikke kunnet afhøre den formodede gerningsmand bag knivstikkeriet.

- Hun skal afhøres her til formiddag, og anklagemyndigheden sidder lige nu og går materialet igennem og skal så efterfølgende beslutte, om hun skal i grundlovsforhør.

quote Det er ikke en tilfældig forbrydelse, som alle går og frygter

Lars Thede, vagtchef, Fyns Politi

Offeret for knivstikkeriet er en 20-årig kvinde, der var i kritisk tilstand efter knivstikkeriet. Ifølge vagtchefen er hun søndag morgen i stabil tilstand, efter hun er blevet opereret.

- Hun er stabil, men det er forholdsvis voldsomme skader, hun har pådraget sig, siger vagtchef Lars Thede.

Ikke en tilfældig forbrydelse

Ifølge vagtchefen er det endnu for tidligt at udtale sig om motivet for knivstikkeriet, da de endnu ikke har kunnet afhøre nogen af de involverede. 

Men han vil godt udelukke, at det skulle være banderelateret.

- Vi har en idé om motivet, men det holder vi for os selv indtil videre. Hun er endnu kun mistænkt, så vi fortsætter efterforskningen.

- Men det er ikke en tilfældig forbrydelse, som alle går og frygter. Det er sket i en døropgang til en ejendom, så det er ikke sket i privat beboelse eller ude midt på vejen, siger Lars Thede.

Knivstikkeriet foregik i Sankt Knuds Gade i det centrale Odense.