Fortjent sejr til OB

Trods en strålende start på kampen kunne Brøndby ikke holde fast mod stærkt OB-hold, der vendte 0-1 til 2-1.

Udfaldet af søndagens sene Superliga-kamp var næsten til at forudse, de seneste uger taget i betragtning.

OB, ridende på den berømte bølge af selvtillid, vendte 0-1 til en 2-1-hjemmesejr over et Brøndby-hold, der for øjeblikket leder efter marginaler og succesoplevelser og nu blot står noteret for fire point i fire kampe.

Da konklusionerne skulle drages efter 90 minutter, stod det også klart, at fynboerne for øjeblikket råder over et hold, der er en tand eller to stærkere end Brøndby.

Ikke mindst i første halvdel af anden halvleg skruede hjemmeholdet op for tempoet, og to forsøg af Peter Utaka, der landede på henholdsvis overligger og stolpe, varslede fynsk sejr.

At Anders Randrup efter en time blev vist ud, efter at han to gange havde stoppet en direkte modstander ved at flå i trøjen, gjorde ikke pointprognoserne bedre for Brøndby.

25 minutters OB-dominans kulminerede efter 70 minutter. Andreas Johansson kunne støde en ripost i nettet til 2-1 fra kort afstand efter tre-fire forsøg, der alle var blevet blokeret af desperat forsvarende gæster.

Derefter forsvarede hjemmeholdet stille og roligt sejren hjem uden at de 10 resterende Brøndby-folk for alvor formåede at skabe fare foran det fynske mål.

De to hold leverede en intens kamp, hvor spillere konstant sloges om millimeter foran de over 10.000 mennesker på lægterne i Odense.

Scoringerne i den tætte første halvleg var værd at notere sig:

Efter seks minutter viste Mikkel Thygesen et skønt overblik, da han stak bolden i dybden til Brent McGrath, der leverede en lige så flot afslutning i modsatte hjørne.

OB havde i første halvleg problemer med at lukke Brøndbys defensiv op, men efter en halv time lykkedes det for fynboerne at finde et hul hos de kompakte gæster.

Bashkim Kadrii modtog en flad pasning fra venstre og snød med en hurtig vending Brøndbys nyslåede anfører Clarence Goodson.

Stephan Andersen i gæsternes mål var chanceløs over for Kadriis kompetente og flade 1-1-afslutning, der altså var det første skridt mod det stærke OB-comeback.

Unge Bashkim Kadrii fremstod som kampens helt store solist med adskillige fine gennembrud og kampens udligning.