I det fynske folks tjeneste

Fuld islænding til afkøling på Politigården

Fyns Politi måtte en tur på McDonald's natten til lørdag. En tydeligt beruset islænding opførte sig truende overfor personalet i Odense i en sådan grad, at han blev hentet og bragt i detentionen.

Fyns Politi måtte rykke ud og anholde en fuld islænding, der ikke kunne opføre sig ordentligt på McDonald's i Odense. Foto: Martin Sylvest Andersen - Scanpix

Den 22-årige mand havde formentlig til hensigt at afslutte en våd aften med en burger på McDonald's i Kongensgade i Odense, men hans opførsel var noget ud over, hvad man tillader på en familierestaurant.

- Han spyttede på gulvet og kastede en cigaret, og da en vagt henvender sig til ham, bliver han overfuset af manden, fortæller vagtchef Hans Jørgen Larsen, Fyns Politi.

Fik peberspray
Manden er uregerlig i en sådan grad, at personalet tilkalder politiet omkring klokken 04.30, men det får ikke manden til at makke ret.

- Han vil ikke slappe af, og da vores betjente forsøger at få styr på ham, slår han den ene betjent, og det ender med, at de må give ham noget peberspray, fortæller vagtchefen.

Manden blev efterfølgende taget med på politigården, så han kunne køle af i detentionen, og der befinder han sig stadig lørdag morgen.

Den overrislede islænding har nu to sigtelser på samvittigheden. En for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen og en for at modsætte sig anholdelse.