I det fynske folks tjeneste

Fynbo ny elitechef for dansk beachvolley

Den mangedobbelte fynske danmarksmester Anders Hoyer skal til sommer være ny elitechef for dansk beachvolley.

Foto: beachvolley.dk

Fynske Anders Hoyer bliver nu elitechef for beachvolley i Danmark. 

Anders Hoyer kommer til at have det sportslige ansvar for elitebeachvolleyball, rådgive kraftcentrene, behandle ansøgninger om elitestøtte og udtage landshold i dialog med trænere, fortæller Volleyball Danmark i en pressemeddelelse. 

- Det er et decideret scoop for os og dansk beachvolley, at vi får tilknyttet en person med så stor erfaring og viden, siger Mikael Trolle, sportsdirektør i Volleyball Danmark.

- Volleyball Danmark er virkelig glade for, at Ander Hoyer har sagt ja til at videreføre det gode arbejde på eliteområdet i dansk beachvolley. Anders kommer med en masse pondus, dansk og international erfaring og stribevis af imponerende resultater fra sine mange år i beachvolley. Vi får en kompetent og faglig dygtig elitechef for beachvolley, som kan fortsætte med at løfte dansk beachvolley, siger Mikael Trolle.

Anders Hoyer, der både kommer fra og i dag bor i Odense, har været aktiv på både danske og internationale beachvolleybaner i mange år. Han har vundet 11 DM-medaljer og er stadig aktiv på Danish Beachvolley Tour.

Han glæder sig til at starte i sit nye job.

- Jeg glæder mig til en ny og spændende udfordring, hvor jeg kan være med til at videreudvikle elitemiljøet i dansk beachvolley sammen med spillerne og Volleyball Danmark, siger Anders Hoyer.

- Beachtouren er inde i en god udvikling, og jeg ser et stort potentiale i beachvolleysporten. Derfor ser jeg også frem til at være med til at skabe de rette rammer for vores talentfulde beachvolleyspillere rundt om i landet, så de på bedste vis kan videreudvikle sig og begå sig også uden for landets grænser, siger Anders Hoyer.

Anders Lund Hoyer

33 år og fra Odense, hvor han også bor i dag. Kandidat i Idræt & Sundhed og fysik fra Syddansk Universitet.
Underviser på HF og VUC Fyn Odense City Campus.
Anders Hoyer har vundet guld på Danish Beachvolley Tour fire gange, sølv tre gange og bronze fire gange.
Opnåede i 2011 det bedste danske beachvolley-resultat nogensinde med en 5. plads til VM. 
Kilde: beachvolley.dk