I det fynske folks tjeneste

Fyns Politi: Det ved vi om voldsom dødsulykke i Odense

Selv om adgangen til OUH blev sikret af politiet efter voldsom dødsulykke i Odense, er der ikke tale om personer med relationer til bandemiljøet. To unge mennesker mistede livet. 

De unge mennesker kom kørende med høj hastighed ad Østerbro i Odense i retning mod øst, da ulykken skete. Foto: Ole Holbech

Fyns Politi er mandag eftermiddag kommet med en status på den voldsomme bilulykke, der fredag aften kostede to unge mennesker livet i Odense.

Læs også Unge kørte ind i husmur: To døde og en kvæstet

Politiet kan endnu ikke sige, hvad årsagen til ulykken er, men politiet formoder, at bilisten mistede herredømmet over bilen. 

Fyns Politi kan endnu ikke sige noget om, hvorvidt der var alkohol eller andre stoffer indblandet i ulykken. Der vil gå nogle par uger, inden resultaterne af de forskellige undersøgelser foreligger.

Ingen relationer til bandemiljø

Politiet kan ikke oplyse detaljer om, hvem de to omkomne samt den tilskadekomne er, men der er ikke tale om personer med relationer til bandegrupperinger.

I forbindelse med ulykken blev der iværksat en såkaldt skal-sikring af Odense Universitetshospital, fordi det var vurderingen fra politiets side, at den alvorlige ulykke ville betyde, at mange mennesker ville opsøge sygehuset som følge af ulykken.

Læs også Folk strømmede til: Politiet sikrede OUH efter dødsulykke

Personen, der overlevede ulykken, er fortsat er kritisk tilstand, oplyser politiet.