I det fynske folks tjeneste

Fyns Politi har modtaget ”flere meget interessante henvendelser” om skuddrab

Torsdag aften har Fyns Politi modtaget flere henvendelser, efter de valgte at offentliggøre videomateriale relateret til et skuddrab i Vollsmose.

00:35

Der er kommet flere henvendelser, som politiet kan gå videre med, efter det offentliggjorde videoklip torsdag. Video: Fotograf: Ole Holbech Redigering: Sune Jørgensen / Emma Margrethe Bork

Torsdag valgte Fyns Politi at offentliggøre videomateriale af flere personer, som de mener har relation til skuddrabet på den 31-årige Abdinur Mohammed Ismail i Vollsmose i juni.

Torsdag aften oplyser efterforskninglederen, at de har modtaget flere henvendelser, som kan lede dem videre i efterforskningen.

- Vi har fået flere henvendelser, og vi har også fået flere meget interessante henvendelser. Der bliver også nævnt navne, og det er selvfølgelig noget, vi skal undersøge, siger Carsten Dichmann, politikommissær og leder af efterforskningen ved Fyns Politi.

Læs også Sådan kan du hjælpe politiet med at opklare drabet i Vollsmose

Primært om den lille mand

Carsten Dichmann har endnu ikke det fulde overblik over henvendelserne, da betjentene på lokalstationen i Vollsmose også er blevet kontaktet af flere borgere, men han fortæller, at størstedelen af henvedelserne har omhandlet den mand, de mener har skudt og dræbt Abdinur Mohammed Ismail.

Personen, politiet udpeger som gerningsmanden, er en del af en gruppe på fire personer, og han skiller sig ud fra de andre i gruppen, som han indgår i, da han er markant lavere end de øvrige gerningsmænd

- Det er primært henvendelser på den lille mand, og der bliver også sat navn på, men det skal vi selvfølgelig først have undersøgt nærmere, siger politikommisæren og fortsætter:

- Nogle af henvendelserne er helt hen i vejret, og nogle omhandler personer, de ved er i grupperingerne.

Læs også Se video: Så tæt var politiet på gerningsmænd

Fortsat interesseret

Derudover har politiet også modtaget henvendelser, der drejer sig om den efterlyste scooter. Foreløbig har de ikke modtaget noget af det private videomateriale, som de er overbeviste om, vidner ligger inde med.

Fyns Politi er fortsat interesseret i yderligere henvendelser, og politikommisæren tror også på, der kommer flere.

- Der bliver snakket rundt omkring, og jeg er fortrøstningsfuld. Jeg tror, der kommer flere henvendelser. De kan sagtens også komme i morgen, siger Carsten Dichmann.

Fyns Politi kan kontaktes på telefon 114.

Læs også Politiet: Her er manden bag drabet i Vollsmose

Følg flugtruten for de to mænd, der flygtede på scooter. Se den i stor skærm her.