I det fynske folks tjeneste

Fyns Politi opruster med kommunikationschef

Fyns Politi vil styrke kommunikationen internt og eksternt og har onsdag ansat journalist Janne Aagaard i en nyoprettet stilling som kommunikationschef.

Fyns Politi har den ansat 39-årige Janne Aagaard i en nyoprettet stilling som kommunikationschef.

39-årige Janne Aagaard har det seneste år været redaktør hos Forbrugerrådet for Tænk og Tænk Penge, ligesom hun har en fortid som redaktør for Rigspolitiets magasin Politi.

Janne Aagaard er journalistuddannet på Journalisthøjskolen i Århus med en mastergrad i journalistik fra universitetet i Queensland, Australien. Derudover har hun bladt andet tidligere været kommunikationschef for ngo'ernes klimasekretariat under COP15.

Vicepolitidirektør Arne Gram forklarer, at vigtigheden af en effektiv kommunikation stiger hastigt.

- Ansættelsen af Janne Aagaard som kommunikationschef i Fyns Politi er udtryk for, at vi i Fyns Politi ønsker yderligere styrkelse og professionalisering af kommunikationen og dialogen med borgerne og med vores mange brugere og samarbejdspartnere. Jeg er sikker på, at Janne Aagaard bliver en nøglespiller i realiseringen af disse intentioner, siger vicepolitidirektøren i en pressemeddelelse.

Som nyuddannet journalist underviste Janne Aagard på Politiskolen og Rigspolitiets Efteruddannelse.

- Jeg glæder mig til at begynde i min nye stilling. Fyns Politi er en god politikreds og ikke mindst arbejdsplads, men det når ikke altid ud til borgerne. At blive bedre til at forklare om politiets prioriteringer og afstemme forventninger vil skabe mere forståelse og forhåbentligt også tryghed, siger Janne Aagaard. 

Janne Aagaard bliver kommunikationschef for en offentlig myndighed på 800 medarbejdere og ansatte. Hun tiltræder stillingen hos Fyns Politi den 1. september 2011.