Fynsk attraktion fejrer jubilæum: Flere koncerter offentliggjort

I 2022 er det 30 år siden, at de første koncerter blev afholdt i Den Fynske Landsby. Det foreløbige musikprogram for sommerens koncerter er nu offentliggjort.

Kan du forestille dig 1800-tallets bondeidyl i sammenspil med høj pop- og rockmusik? 

I august og september 2022 danner Den Fynske Landsby i Odense nemlig igen rammen om en lang række koncerter med flere velkendte danske navne og bands.

Live Culture, der arrangerer koncerterne, har onsdag offenliggjort første del af musikprogrammet til sommerens koncerter i de historiske omgivelser på Fyn. 

Gnags, Do & Dodos og TV-2 er blandt de 13 offentliggjorte musiknavne, der skal markere Landsbyens 30-årsjubilæum med koncerter på amfiscenen i landsbyen.

- Vi er stolte over, at vi på det nærmeste kan præsentere fem uger med små weekend-musikfestivaler med samlet set 12 koncertaftener i landsbyen, siger Michael Møller, der er administrerende direktør for Live Culture, i en pressemeddelelse. 

Der vil være koncerter 12 musikaftener hen over fem weekender, der spænder fra 11. august til 10. september 2022. 

Den Fynske Landsby, der hører under Odense Bys Museer, er et fynsk frilandsmuseum i Odense by. Normalvis viser museet landsbylivet fra før 1900 eller rettere fra "H.C Andersens tid".

- Det bliver en måned med en lang række af Danmarks bedste musik og en stribe af de kunstnere, der har leveret fantastiske koncerter for fynboerne igennem de 30 år, siger Michael Møller i pressemeddelelsen. 

Den danske rockgruppe Magtens Korridorer skal også spille på amfiscenen i Den Fynske Landsby.
Den danske rockgruppe Magtens Korridorer skal også spille på amfiscenen i Den Fynske Landsby.
Foto: Pressebillede

Musik, musik og atter musik

Til folket, der elsker lokale musikere, vil der også være to fynske kopibands, En Lille Pose Støj og Blues Brothers Souvenir Show.

Også kunstnere som Malurt, Magtens Korridorer, Johnny Madsen, Dorthe Gerlach, Danser med Drenge går på scenen for at synge for det fynske publikum på sommeraftenenerne. 

Derudover spiller Danmarks Underholdningsorkester i selskab med en række solister en af aftenenerne.

Traditionen tro afsluttes musikaftenerne i Den Fynske Landsby af musikeren Lars Lilholt på den sidste koncertaften. 

- Vi arbejder fortsat på at få det endelige program helt på plads, siger Michael Møller.

Onsdag 1. december åbner billetsalget til de 12 koncertaftener til Landsbyen 2022.