I det fynske folks tjeneste

Fynsk badminton-stjerne på OL-standby

Den fynske badmintonspiller Mathias Boe og duoblemakkeren Carsten Mogensen har sikret Danmark en plads i OL-herredoublen. Men på grund af, at doublemakkeren Carsten Mogensen faldt om med en hjerneblødning i februar, er det endnu usikkert, hvem der får den danske plads i herredouble, skriver DIF

Mathias Boe og makkeren Carsten Mogensens OL-deltagelse er endnu ikke afgjort.

Mathias Boe og Carsten Mogensen har i en årrække været det førende danske par i herredouble. Derfor var parret også spået medaljer til det kommende OL i Rio, Brasilien.

Målsætningen blev dog sat på standby i februar, da den ene halvdel af doubleparret, Carsten Mogensen, til en turnering i Rusland faldt om på hotelværelset med en hjerneblødning.

Siden episoden i februar har Carsten Mogensen kæmpet sig tilbage til top-badminton. Senest spillede makkerparret en turnering i Super Series-turneringen Indonesia Open, hvor de vandt i to sæt over et kinesisk par, der ligger nummer ti i verden.

Trods comebacket ligger fynske Mathias Boe og makkeren tæt med et andet dansk badmintonpar på double-ranglisten, Mads Kolding og Mads Conrad.

- På grund af det lange skadesforløb, som Carsten Mogensen har haft efter en hjerneblødning tilbage i februar, tager badmntonforbundet sig lidt ekstra tid, inden det indstiller, hvem der skal have den danske plads i herredouble, skriver DIF.