I det fynske folks tjeneste

Fynsk herredouble tæver englændere

Carsten Mogensen og Mathias Boe gjorde kort proces mod engelsk duo og spillede sig videre i Denmark Open.

Den førsteseedede danske herredouble med Mathias Boe og Carsten Mogensen skulle torsdag aften forsøge at spille sig i kvartfinalen ved Denmark Open. Modstanderne var Chris Langridge og Peter Mills.

Danskerne, der overlevede to matchbolde i onsdagens maratonkamp mod den anden engelske herredouble, Chris Adcock og Andrew Ellis, gjorde denne gang anderledes kort proces. Danskerne sejrede i to sæt med cifrene 21-10, 21-17.

Den danske duo satte sig straks på kampens første sæt. 11-7 blev til 17-8. Danskerne virkede motiverede i forhold til forrige kamp og vandt sættet med 21-10.

Englænderne bed mere fra sig i andet sæt og gik faktisk til drikkepause med en 11-8-føring. Danskerne fik dog kontakt ved 17-17.

Og med en god serv sikrede Mathias Boe sejren til danskerne, der dermed er klar til fredagens kvartfinale.

Parret bekræftede efterfølgende, at de satser på at spille sammen helt frem til OL i Rio i 2016.

- Det er rigtigt. Sker der skader eller uventede ting, så kan det godt være, at planen bliver en anden. Men indtil videre forventer vi at blive sammen i fire år endnu, siger Carsten Mogensen.

Mathias Boe og Carsten Mogensen vandt All England i 2011. Og ved sommerens OL i London blev det til sølv for den danske double.