I det fynske folks tjeneste

Fyret OB-træner blåstempler spillernes indsats

Kent Nielsen erkender, at OB ikke har levet op til de sportslige ambitioner under ham som træner.

Kent Nielsen roser OB-truppen og kalder truppen sund og talentfuld Foto: Henrik Bager, Scanpix/Ritzau

Det er ikke en mangelfuld indsats fra OB-spillerne, der har ført til, at Kent Nielsen mandag har fået en fyreseddel af klubben.

Det mener cheftræneren selv oven på klubbens beslutning om at kigge efter en ny træner på grund af skuffende resultater.

- Desværre har vi ikke kunnet indfri de sportslige mål, som vi i fællesskab havde sat os, men jeg føler, at det er et sundt og talentfuldt hold med en masse dygtighed, og som står et positivt sted.

- Det indhold, spillerne har leveret, har været i orden, og der, hvor vi ikke har været dygtige nok, det er på resultatfronten.

- Jeg har en stor tro på, at der fremover vil blive endnu bedre indhold og resultater, og det ønsker jeg virkelig for klubben, truppen og den faste stab omkring holdet, som jeg ønsker al mulig held og lykke fremover, siger Kent Nielsen til klubbens hjemmeside.

Kent Nielsen kom til OB i sommeren 2015 efter et særdeles succesfuldt ophold med mesterskab og pokaltriumf hos AaB.

Men hos fynboerne er det langtfra gået lige så godt. OB har haft ambitioner om at nå i top-6 og dermed mesterskabsslutspillet i de seneste to sæsoner, men begge gange er missionen mislykkedes, og det tager klubben nu konsekvensen af.

Læs også Skuffet Kent Nielsen: - Jeg er enormt ked af det

- Jeg er selvfølgelig ærgerlig over det og også ked af det. Det er man jo, når man involverer sig meget i noget, siger Kent Nielsen til Ritzau.

- Jeg er fuldstændig afklaret med, at vi ikke har levet op til vores sæsonmål i de to seneste sæsoner. Klubbers ledelse er sat i verden for at træffe de beslutninger, de mener er bedst for klubben. Der er det underordnet, om man er enig eller uenig.

Hvad fremtiden bringer på den korte bane for den tidligere landsholdsspiller, er selvsagt uvist efter mandagens besked.

Læs også OB fyrer Kent Nielsen

Men han føler sig sikker på, at han skal træne igen.

- Når støvet har lagt sig, er jeg også overbevist om, at jeg stadig ser mig som fodboldtræner. Det gør jeg i hvert fald p.t. Det er også det, jeg kan forestille mig, jeg kommer til at arbejde med fremadrettet, siger Nielsen.

Læs også Fodboldekspert: Kent Nielsens OB-projekt mislykkedes