I det fynske folks tjeneste

Gæt et juletræ og vind

Julen nærmer sig, og de fynske kommuner er allerede nu i gang med at finde de juletræer, der skal pryde byens torve. I Odense starter jagten på det juletræ, der skal stilles op på Flakhaven mandag den 31. oktober. Indtil 5. november, har der været muligt at gætte med her på tv2fyn.dk, om hvilket træ kommunen vælger. Der er fire billetter til årets juleforestilling på Odense Teater på højkant. Hvem der har vundet offentliggøres 20. november.

02:23

1 af 2

Park- og vejinspektør Bent Povlsen har udvalgt fem mulige juletræsemner, men præcist hvilket træ, der skal fældes og stilles op på Flakhaven, er endnu ikke besluttet.

Herunder kan du se billeder af de fem juletræer, som kommunen overvejer at gøre til "Byens juletræ".

Odense Kommune vil selv bestemme hvilket træ, det skal være, men hvis du kan gætte hvilket træ, det bliver, kan du vinde fire billetter til Årets Juleforestilling på Odense Teater. Kig på de fem træer, og gæt hvilket træ, der bliver "Byens juletræ".

Tyge Rothesvej

Træet på Tyge Rothes Vej

Træet er et flot slank Omorikagran, ca. 15 m. højt - Blålig i farven, og med stikkende nåle. Står på Tyge Rothesvej i Odense.

Hedagervej

Træet på Hedagervej

Træet er et bredt ca. 30 år gammelt normannsgran ca. 12 m. høj - står tæt ved brandammen på Hedagervej i Odense og har aldrig manglet vand - derfor er den flot grøn.

Allesøvej

Træet på Allesøvej

Træet er et ca. 15 m. højt normannsgran - da den har stået bag udhuset er de nederste grene desværre blevet fjernet. Står på Allesøvej i Odense

Husmosevej

Træet på Husmosevej

Træet er et flot mørkegrønt ca. 15 m. højt normannsgran - et træ der virkelig er blevet kælet for gemmen dets 30 års levetid. Står på Husmosevej i Blommenslyst

Behrens Højmarken

Træet på Behrens Højmarken

Træet er et kæmpestort normannsgran ca. 18. m. højt - den har fået sin flotte form og stive grene fordi den har stået i en parklignende have, nær golfbanen på Behrens Højmarken i Blommenslyst