I det fynske folks tjeneste

To gange på en dag: Ekstrakoncert med Ed Sheeran nu også udsolgt

Det store popfænomen Ed Sheeran solgte 86.000 billetter på kun to timer og 30 minutter til to nu udsolgte koncerter i Tusindårsskoven lørdag den 27. juli og søndag den 28. juli 2019.

86.000 fans gæster Tusindårsskoven lørdag den 27. juli og søndag den 28. juli 2019. Foto: Ticketmaster.

To og en halv time tog det Ed Sheeran at sælge 86.000 billetter til den største koncert i Tusindårsskoven nogensinde.

Flere tusinde håbefulde fans sad klokken 11 klar til at få fat i én af de eftertragtede billetter, der blev sat til salg torsdag formiddag.

Men klokken 12 blev det officielt på Ticketmasters hjemmeside, at der også var håb for de mange fans, der ikke nåede at få billetter i første omgang. Der blev nemlig arrangeret en ekstrakoncert lørdag den 27. juli, der nu også er udsolgt.

Læs også 86.000 i kø: Ekstrakoncert bekræftet i sidste øjeblik

05:15

John Fogde fortæller om de to Ed Sheeran-koncerter, der er det største, han har været med. 86.000 gæster skal se popstjernen i Tusindårsskoven over to dage.

Luk video

De to koncerter bliver de eneste i Danmark, Sverige, Norge og Nordtyskland til næste år, men danskerne har ventet på den britiske stjerne. Ed Sheeran spillede nemlig stort set alle andre steder end i Danmark, da han denne sommer dragede på en gigantisk stadionturné i Europa.

Ed Sheeran var den mest streamede artist og den bedst sælgende globale artist i 2017. Hans Grammy-vindende tredje album "÷" ("Divide") udkom i marts sidste år og solgte flere end 15,5 millioner eksemplarer.

Koncerten i Odense er en del af Ed Sheerans store Divide-turné, hvor han blandt andet besøger Frankrig, Portugal, Rusland og Finland.