GOG sænker Århus og er i pokalfinalen

Med en sejr på 25-23 over Århus er GOG klar til pokalfinalen i herrehåndbold, hvor HC Midtjylland venter.

Finalen i håndboldherrernes pokalturnering Santander Cup bliver et opgør mellem GOG og HC Midtjylland.
 Umiddelbart efter HC Midtjyllands semifinalesejr over ligatopholdet Team Tvis Holstebro vandt GOG den anden semifinale med 25-23 over Århus.

 I ligaen er GOG og Århus placeret side om side i top-seks, og det blev da også en meget jævnbyrdig affære.
 Efter 13-13 ved pausen trak fynboerne fra aarhusianerne straks fra anden halvlegs start, hvor Århus-profilen Henrik Hansen faldt lidt ud af kampen.

 

Weekendens Final Four-stævne er det første nogensinde, der bliver afholdt på Fyn. Arena Fyn vil hele weekenden være fyldt op med over 4.000 håndboldfans til stor glæde hos både GOG-fans og arrangørerne.

 

 

Til trods for en føring på tre mål så blev det igen spændende med otte minutter tilbage, da Århus fik reduceret til 22-23 på et straffekast.

 På det tidspunkt havde Århus' 18-årige keepertalent Emil Nielsen haft nogle afgørende redninger, men det var alligevel GOG's mere rutinerede målmand Frank Mikkelsen, der afgjorde kampen.
 

Med godt fem minutter igen fik Frank Mikkelsen erobret bolden og lagde den ned i et tomt Århus-mål til fynsk føring på 24-22.

 I de sidste minutter diskede GOG-målmanden op med en lang række redninger, og et minut før tid kunne Kasper Kildelund gøre det til 25-22 for fynboerne. Dermed var kampen reelt afgjort.
 Søndagens finale i Arena Fyn bliver spillet klokken 16.00.