I det fynske folks tjeneste

Google-fejl skaber telefonstorm hos Michael

I tre uger har Michael Hardt-Madsen modtaget 30 opkald om dagen til Odense Universitetshospital.

En fejl har nemlig medført, at hvis man søger på Google, optræder hans mobilnummer som hovednummeret til Odense Universitets Hospital.

Det skriver DR Nyheder.

Fejlen optræder som det første og øverste resultat ud af 90.000, og derfor er Michael Hardt-Madsen blevet bestormet af pårørende, der vil høre, hvordan deres kære har det.
- De ringer fra klokken seks om morgenen, også i weekenden. Og det er ikke sjovt, for de er ofte kede af det, da det er pårørende, der ringer, fortæller Michael Hardt-Madsen til DR Nyheder.

Han kan desværre ikke slukke sin telefon. Michael Hardt-Madsen er nemlig ledende overlæge på afdeling for klinisk patologi ved Svendborg Sygehus. Og han har vagter, der kræver, at folk kan komme igennem til ham.

- Jeg er nødt til at tage telefonen hver gang. Nu har det stået på i tre uger, og jeg er meget træt af det. Google siger, at de ikke kan gøre noget, og at jeg må væbne mig med tålmodighed, fortæller Michael Hardt-Madsen til DR Nyheder.

Leder af Googles kontor i Danmark, Peter Friis, siger til DR Nyheder, at det ikke lyder rart for Michael Hardt-Madsen.

- Men Google er ikke ansvarlige for indhold. Folks oplysninger kommer ofte forket ud. De ting sker, og vores robotter finder bare, hvad der er derude, siger Peter Friis til DR Nyheder.