Gratis ishockey: Bulldogs får svært ved at hente bronzen

I dag kan du komme til gratis ishockey i Odense og se Odense Bulldogs forsøg på et indhente stort nederlag.

I den første bronzekamp mellem Odense Bulldogs og Frederikshavn White Hawks blev Bulldogs sat til vægs med et nederlag på 6-2 i Frederikshavn.

Bulldogs er dermed på hælene i kampen om årets bronzemedaljer, når der i eftermiddag spilles returkamp i Odense Isstadion.
Her skal Bulldogs vinde med fire mål for at fremprovokere overtidsafgørelse. Og der skal fem overskydende mål til for at sende bronzemedaljerne til Fyn indenfor ordinær spilletid.

Bulldogs begyndte godt

I fredagens match i Frederikshavn var Bulldogs ellers godt med i den første halvdel af kampen, og Frederik Høeg bragte i første periode Bulldogs i front med 1-0.

Midtvejs i kampen var Simon Grønvaldt sidste mand på pucken, da han udlignede til 2-2. Frederikshavn lukkede i tredje og sidste periode helt af og scorede fire gange på ti minutter.

Returkampen begynder klokken 15.00 og der er gratis adgang.