Groft racistisk angreb på rådmand

Børn- og Ungerådmand i Odense Kommune, Susanne Crawley Larsen (R), har på sin Facebookside offentliggjort en knap så venlig mail fra en borger.

"Tumpe, nar og arabarpikgal kælling."

Sådan bliver den radikale rådmand Susanne Crawley Larsen angrebet verbalt af en borger, der har sendt hende de meget nedværdigende ord på mail.

Susanne Crawley Larsen har efterfølgende valgt at offentliggøre mailen på sin Facebookside, hvor hun skriver:

"Sædvanligvis sletter jeg disse mails, men denne gang vil jeg bruge anledningen til at opfordre til, at vi uanset holdninger kan tale ordentligt til hinanden. I denne uge skal vi drøfte "håndtryk" på byrådsmødet i Odense. Jeg er sikker på, at vi har forskellige holdninger, men også sikker på, at vi taler ordentligt. Sådan er Odense Byråd nemlig!"

- Det er pinligt og skamfuldt, når man får sådan en besked, og jeg havde bare lyst til at slette den så hurtigt som muligt. Men så tænkte jeg, at det er der sikkert også andre, der er blevet udsat for, og så ville jeg sige fra, siger Susanne crawley Larsen. 

TV 2/FYN har talt med afsenderen af mailen, der ikke fortryder, hvad han skrev.

- Jeg mener det, jeg skriver. Har du set, hvad hun står inde for da?

Det som mailskribenten refererer til, at Susanne Crawley Larsen står inde for, er, at hun ikke vil sige fra i sagen om en muslimsk pædagogpraktikant, der ikke ville give hånd til mødrene til de børn, der var i den skolefritidsordning, hvor han var i praktik.

TV 2/FYN har valgt ikke at offentliggøre den mandlige mailskribents identitet, da Susanne Crawley Larsen ligeledes har valgt at skjule den i sit Facebookopslag.

Rådmanden er med direkte på TV 2/FYN klokken 14.05, hvor hun vil fortælle om den hadske mail.