I det fynske folks tjeneste

Grytebust: En forfærdelig første halvleg

OB gav fredag aften debut til klubbens nye norske målmand, Sten Grytebust. På trods af at han blev passeret to gange, stod han en god kamp.

Den nye mand i målet hos OB fik en stram start på tilværelsen som OB-spiller, da han efter bare 16 minutter havde måtte hente bolden ud af netmaskerne to gange.

Sten Grytebust kunne dog ikke klandres de to scoringer, og faktisk leverede han allerede i starten af kampen flere store redninger, blandt andet på et direkte frispark fra Josip Elez og på et hovedstød fra Morten 'Duncan' Rasmussen. Riposten fra sidstnævnte røg dog direkte ud i fødderne på AGFs svenske forsvarsspiller Niklas Backman - og så stod der 0-2 på lystavlen.

I det hele taget var OB langt under niveau i første halvleg, vurderer Sten Grytebust.

- En forfærdelig første halvleg, men en ganske god anden halvleg. Men vi kan ikke gøre, som vi gjorde i første halvleg, sagde Sten Grytebust til TV 2/FYN efter kampen.

Er du tilfreds med resultatet?

- Nej, i udgangspunktet er jeg ikke. Men efter den første halvleg, så må man næsten se det positive i, at når det var så dårligt i første halvleg, så er det ok at få et point.

Der gik to mål ind i første halvleg - hvad gik galt?

- Først og fremmest så var vi ikke gode nok til at håndtere AGFs offensive spillere, og det gjorde, at vi måske blev lidt for vilde og lavede lidt for mange frispark, og fik ikke helt kontrol med kampen. Mem det fik vi rettet op på i anden halvleg, og der blev det meget bedre.

I vurderingen af sin egen indsats, er den norske målmand heller ikke ubetinget positiv.

- Jeg synes selv, jeg fik vist nogle gode ting, og så er der meget, der kan blive bedre, siger Sten Grytebust.

Umiddelbart kunne nordmanden godt ligne den langtidsholdbare løsning på målmandsposten, som OB har sukket efter i flere år.

Næste gang Sten Grytebust får mulighed for at bevise netop det, er på fredag, hvor han sammen med resten af OB-truppen skal en tur til Aalborg for at møde AaB. 

01:11 Luk video