To guldmedaljer til Fyn

I weekenden blev der afholdt DM i bordtennis i Odense Idrætshal. Morten Hyrup vinder DM guld i herre double og i mixed double

Det er det 74. gang, at der blev afholdt DM, og i alt deltog omkring 85 spillere fra hele landet i stævnet. En af dem er fynske Morten Hyrup Rasmussen fra OB bordtennis, og han høstede hele to guldmedaljer.

I finalen i herre double mod Allan Bentsen og Claus Schou Nielsen, Roskilde fik Morten og makker Christian Kongsgaard, Brønshøj bagud 0-1 og 0-6 i 2.sæt, vendt kampen til 11-9 i 2.sæt og derefter blev 3. og 4. sæt vundet til en samlet 3-1 sejr og dansk mesterskab, som de to iøvrigt også vandt i 2013.

Guldet i mixed double sammen Stefanie Christensen, Kbh. BTKk kom hjem i sikker stil med en overbevisende 3-0 sejr i finalen over Mie Jacobsen, Kbh. BTK og Kasper Rasmussen, Amager.

Mestre i singlerækkerne blev Pernille Agerholm, Viby BTK og Jonathan Groth, Roskilde.